Stans bästa blomsterbutik finns i Mölndal

Stans bästa blomsterbutik finns i Mölndal

Hej alla mina läsare!

Det här inlägget utlovar massa härlig och positiv energi, för det är just vad jag är uppfylld med just nu och ni ska få veta varför.

Jag tycker om färg och form och vad sådant kan ha för effekter på vår sinnesstämning och vårt humör. En enkel sak att pigga upp sig är ju att köpa färska blommor …

Vi har en blomsterbutik här i Mölndal som är helt fantastisk. Dels för att de har så duktiga och kreativa florister, men också för att de har så mycket fint så ens egen kreativitet får en boost bara av att gå in där. I alla falla om du gillar färg, form och växter. Det som är så synd är väl att blommor vissnar, en riktigt fin bukett vill man ju ha kvar typ alltid. Men samtidigt tror jag det är just det som gör att vi uppskattar blommor extra mycket. Deras livslängd gör liksom att vi blir påminda om att ta vara på det vackra och inte ta det för givet.

Jag läste ett citat en gång att en blomma låter inte sin skönhet påverkas av andra blommor, den bara blommar. Vi är liksom alla vackra på vårt eget sätt och hur vi blommar ska inte bero på varken om någon annan bekräftar eller ifrågasätter oss.

Det finns så mycket fina budskap blommor kan ge oss och så även deras färger. Olika färger kan symbolisera olika saker så som kärlek, vänskap, sorg och så vidare. Vare sig du vill välja färg på dina blommor utifrån vad du vill förmedla eller bara vill välja blommor utefter vad du tycker är fint så kommer de hos Lovely Flowers by Valandsflorister kunna hjälpa dig på bästa sätt. Jag kan nästan lova att du kommer vilja gå dit igen och igen.

Om jag hade kunnat skicka er alla en blomsterbukett så hade jag gjort det!

Kram och ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.