Filminspelning

Filminspelning

Hej och välkommen hit kul att just du är här och kikar in.

Dagen började med ett fantastiskt väder och solstrålarna kickar in genom fönstret och man kan ju inte mer än att bara njuta av att det känns som att våren ändå är på ingång.

Vad kan passa bättre än solsken och vårluft när man skall på en filminspelning i Göteborg tillsammans med commercialandbrands.se.

Det är ju alltid mycket att tänka på när man skall iväg på en filminspelning t.ex. vad skall man ha på sig, hur vill jag att mitt hår skall vara, behöver jag ha med mig mat osv.

Men känslan att få vara ute i naturen och njuta av vårsolens strålar är ju ändå aldrig fel, själv så älskar jag att få vara ute i naturen och får vara kreativ.

När det kommer till filminspelning så är jag helt grön på detta område och ser framemot nya utmaningar och vad det kan innebära för framtiden. Dagens jobb är en reklamfilm för ett ganska så nystartat företag som vill ta sig ut på marknaden.

Idag skall jag inte vara med i själva filminspelningen utan jag skall hjälpa till med allt annat arbete som är runt omkring. Är ju mycket som skall roddas och fixas för att allt skall flyta på så smidigt som möjligt för alla inblandade parter.

Jag skall ex ansvara för att alla som kommer till inspelningen hittar en bra plats att parkera på, se till att alla får kaffe, te, vatten osv. Skall även hjälpa till att assistera vid inspelningen med ljussättning mm.

Hoppas på att vi alla skall få en fantastisk dag och ha riktigt roligt tillsammans.


Kommentarer är stängda.