En brölloposlokal i Helsingborg

En brölloposlokal i Helsingborg

Hej igen alla mina härliga läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Hur mår ni? Jag själv mår faktiskt bra. Jag har försökt ta vara på solen och det fina vädret så bra som jag har kunnat, nu när det ska bli sämre igen. Jag har idag tänkt skriva ett inlägg om vår brölloposlokal i Helsingborg som vi valde att hyra förra månaden under vårt bröllop. Ni är faktiskt många som har frågat mig en hel del om denna lokal, efter bilderna jag la upp. Jag förstår verkligen detta, då det är så magiskt fint i denna lokal. FPARKEN AB heter företaget som jag och min man kontaktade, då vi hört mycket bra om den tidigare. Vi har många bekanta som har hyrt denna lokal tidigare och som blivit väldigt nöjda.

Vi har tidigare varit i kontakt med flera olika lokaler och företag som sagts kunna hjälpa oss, och då har vi tyvärr inte blivit så nöjda. Vi blev därför väldigt nöjda när vi kom i kontakt med just FPARKEN AB, då de på en gång kändes väldigt pålitliga och seriösa. De är helt otroliga när det kommer till kundservice, och gjorde verkligen allt för att vi skulle få en så magisk dag som möjligt. Lokalen är dessutom så otroligt fin. Vi blev så nöjda. Bröllopsfesten blev verkligen så lyckad. Alla gäster var nöjda, och så var även jag och min man. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg med omnejd att vända er till just FPARKEN AB. Ha nu en helt otroligt bra torsdag, och en bra helg, så hörs vi snart igen. Nu ska jag gå och framkalla alla bilder från bröllopet, spännande!


Kommentarer är stängda.