Massage efter en tuff träningsvecka

Massage efter en tuff träningsvecka

Hej på er! Det är helt galet vilken träningsvärk jag har åkt på och det är inte helt obefogat med tanke på att jag har tränat riktigt hårt i veckan, men nu resterande dagar så är det vila i form av massage och bastu som gäller. Igår va den sista dagen av träning och då var det två pass som skulle avklaras innan dagens slut. På morgonkvisten gick jag ner till gymmet för genomför ett riktigt tufft pass, den här gången var det överkroppen. Sen på eftermiddagen gav jag mig ut på en löptur runt Östermalm vilket är en bra bit. Jag har några riktigt tuffa dagar framför mig där jag kommer ha väldigt mycket träningsvärk och det är där som massage kommer in i bilden för att motverka detta så att jag åtminstone kan röra lite på mig. Det är när man har träningsvärk som man verkligen känner att det har gjorts någon nytta i kroppen så jag ska väl inte klaga allt för mycket egentligen. Sen är jag ledig resten av veckan med så nu vid en närmare eftertanke så har jag det rätt bra och förhoppningsvis kan lite massage göra gott för min kropp också. Ikväll ska jag sätta mig i bastun och bara njuta av att redan få ta helg. Enda sedan jag fick en bastu så har jag använt den minst en gång i veckan och det är något som är otroligt härligt. Det är som att koppla bort sig själv totalt från omvärlden en liten stund och bara må bra, någonting som jag tror är otroligt viktigt att man gör med jämna mellanrum. Sen är jag en väldigt frusen person så när det är brist på värme runt Östermalm så får man använda sig av bastun. Nu ska jag upp ur sängen och göra mig en smoothie, vi får se om jag ens kommer upp.  


Kommentarer är stängda.