Kalas i Farsta

Kalas i Farsta

Morsning korsning bloggen!

Efter en lång men lyckad kväll igår så har kroppen och huvudet äntligen vaknat till liv. Jag nämnde för några veckor sedan att våran lilla dotters födelsedag bara var runt hörnet och vi hade redan börjat planera med catering, snacks och dekorationer. Innan jag går in på gårdagen så vill jag först förklara vad kalas betyder i släkten. För släkten är kalas något som man måste ha när det är födelsedagar, oavsett hur gammal man blir. Det går att diskutera vad jag tycker om dessa traditioner, men någonstans finns det väl en charm i organiserat kaos med släkten.

Okej åter till gårdagen, vilken succé! Vi hade anlitat Food Fusion som stod för catering och jag tror hela Farsta kunde känna doften av mat, ljuvligt! Dekorationer och snacks fick frugan stå för och undra om inte våra grannar i Farsta fick sig en liten chock varje gång de passerade huset, det var bokstavligen talat ballonger och ljusslingor runt hela kåken. Både jag och min fru hade tagit ledigt från jobbet så att vi kunde undvika stress och ha tid att umgås med födelsedagsbarnet.

Flera av våra gäster var mäkta imponerade över allt arbete vi hade lagt ner och det var flera frågor om vilka som stod för catering till kalaset. Ju längre tiden gick så började ångesten sakta men säkert smyga fram, ångesten över att behöva städa ett helt tvåvåningshus både invändigt och utvändigt. Det kändes som att kvällen bara försvann och helt plötsligt var tickade klockan förbi midnatt och vi var inte ens halvvägs med städandet. Runt klockan tre på natten var huset i sin ordning och jag tror knappt att jag hann lägga huvudet på kudden innan jag slocknade.

Med detta skrivet så vill jag rekommendera er alla att ta vara på era vänner och släkt, för lite kul med kalas är det trots allt.  


Kommentarer är stängda.