Flyttstädning i gamla lägenheten

Flyttstädning i gamla lägenheten

Hallihallå!

Jag kommer är mitt uppe i flytt här från Helsingborg till Ängelholm och står här utanför min gamla lägenhet och ska snart släppa in en firma som ska hjälpa mig med flyttstädning. Så därför kommer det att bli ett relativt kort inlägg beroende på när de kommer. Jag har en förmåga att flytta relativt ofta så det här med flyttfirmor och flyttstädning hör nästan till min vardag. Hur som helst så har jag köpt mig ett hus i Ängelholm och min plan är att stanna i det huset i många år framöver, vi får se hur länge den planen håller. Jag är otroligt glad att jag hittade ett hus så nära Helsingborg, det är ingen lång strecka att pendla från Ängelholm till Helsingborg så detta blir nog riktigt bra. Jag har köpt mig ett hus som precis blivit klart så det kommer inte behövas göra någon som helst renovering och vet ni vad det bästa är? Det finns en pool så jag kommer kunna ha det riktigt gott på sommaren. Jag kommer också lite närmare mina föräldrar som bor i Ängelholm vilket givetvis är en fördel. Dock så blir det istället en bit ifrån tjejen som jag träffar men om allt går som det ska så kanske det inte dröjer allt för länge innan hon flyttar in med mig. Jag har tänkt på den tanken men inte frågat henne än. Det känns fel att behöva stressa fram beslut, var sak tar sin tid som mamma brukar säga och i det här fallet har hon helt rätt. Min flyttstädning verkar också ta lite tid, jag undrar om de sitter fast i någon trafik eller vad som har hänt. Det är ingen stress utan jag har nycklarna till min gamla lägenhet fram tills på fredag men det ska bli skönt att få allt överstökat. Nu ringer det i telefonen här och jag misstänker att det är städarna så jag får helt enkelt runda av här. Ha det gott alla läsare!


Kommentarer är stängda.