Fantastiska hantverk

Fantastiska hantverk

Kocken säger hej och välkomna till ett nytt inlägg!

På min fritid så vet ni alla att jag brinner mycket för matlagning och idag tänkte jag diskutera lite om vad jag använder för produkter i köket som både är av kvalité och ger en snygg design. Anledningen till detta är för att jag idag på väg till ett jobbmöte i Norrtälje passerade en liten lokal med handgjorda hantverk. Väl där inne fanns det en skärbräda som fick mig att totalt tappa hakan, inte bara var den perfekt för mitt kök utan dess design var något som jag aldrig hade sett.

Tidsoptimist som jag är så fanns det naturligtvis lite tid för att gå in och kolla handgjorda hantverk. Det tog inte lång tid innan jag hade bestämt mig för att köpa den där skärbrädan och tro det eller ej men jag hann faktiskt till mitt jobbmöte precis i tid.

Åter till mina köksprodukter. Jag gillar att använda mig av unika och helst handgjorda hantverk då de oftast är unika och av väldigt bra för matlagning, speciellt så finns det så mycket redskap som man sällan kan köpa i vanliga butiker. Mina köksknivar som jag har är alla handgjorda och har unika skaft som passar utmärkt för dess utförande, det ska vara bekvämt att laga mat. I mitt kök finns det väldigt få produkter som är skapade av plast, dels för att jag inte trivs med att laga mat med plastredskap och sen är det väldigt sällan de skapar en snygg design.

Jag rekommenderar er verkligen att arbeta med handgjorda hantverk för att jag tycker att det ger mig mer känsla i min matlagning, det är precis vad jag vill ha när jag lagar mat. När jag kommer hem så kommer jag publicera ett inlägg med lite bilder på mitt kök och har ni tur så kanske det kommer ett recept på en god vintersoppa. Laga lugnt vänner!


Kommentarer är stängda.