Besök på bilverkstad

Besök på bilverkstad

Tjenare alla bilfantaster!

Det har blivit dags att berätta om ett besök hos en bilverkstad i Borlänge som hjälpte min kära Audi att kunna rulla perfekt på vägarna igen. I ungefär tre månader har jag haft min Audi Rs3 och det var kärlek vid första ögonkastet, vilken pärla det är! Den har några år på nacken men inget märkvärdigt som gör att det skulle uppstå några problem, det var därför som jag satte hjärtat i halsgropen när bilen häromdagen inte alls accelererade som innan. Jag tvekade inte en sekund på att svänga in hos närmaste bilverkstad för att få hjälp och MH Service & Motorsport gav mig precis den hjälpen som behövdes, dessutom på väldigt kort tid.

Det visade sig att det var en slang till motorn som hade strypts och man behövde lätta på trycket för att kärran skulle kunna gå som vanligt. Snabbt och smidigt hade problemet åtgärdats och bilen var redo för att ge sig ut på vägarna igen. Redan direkt efter så kände jag av det där draget som gjorde att jag för några månader köpte bilen, det var fart och komfort i körningen igen. Jag funderar nu på och sälja en av mina andra bilar för att prova på det här med elbil, det känns som att det är en bra tryck i några av de modeller som finns också. Det är härligt att se hur bilvärlden utvecklas och vi lever i en tid där vi får uppleva några riktigt häftiga utvecklingar, inte minst när det gäller drivmedel och utseende. Men jag kommer absolut inte sälja min Audi, det är nog den bilen som jag just nu tycker både är roligast och skönast att åka i. Som pricken över i:et så är det dessutom en bil med ett fantastiskt utseende.

I nästa inlägg så kommer ni få se lite bilder på mina bilar och även någon video från när jag var ute på flygfältet och testade maxhastigheten på bilarna, men tills dess så får ni ta det lugnt på vägarna.


Kommentarer är stängda.